About us

Alles over Salon Érotique ViennaAltijd anoniem

 Bij binnenkomst van onze salon erotique hoef je geen groots spektakel te verwachten.

 De entree is gratis, de ontvangst is hartelijk en informeel, maar bovenal: vanaf het eerste moment discreet.

 Vienna Salon Erotique is gepassioneerd over het mogelijk maken en voorzien van erotische kunstbelevingen. Hierin hebben wij een reputatie hoog te houden en dat is een verantwoordelijkheid die wij met alle liefde op ons nemen.

Zorgvuldig geselecteerd

De meisjes

In onze sexclub nemen we de selectie van onze dames heel serieus. Ze moeten meer bieden dan alleen aantrekkelijkheid. Ze moeten stijlvol, verleidelijk zijn, en iets unieks toevoegen.

We zijn streng bij het kiezen. Erotiek draait namelijk om meer dan mooie rondingen en een sexy uitstraling. Onze meisjes voldoen aan het complete plaatje. Ze brengen iets speciaals dat hen onderscheidt van de rest.

Bovendien willen we je een divers aanbod aanbieden. Ieder mens is namelijk anders en heeft andere voorkeuren. Ongeacht wat je zoekt, er is bij ons een dame die aansluit bij jouw wensen.

En natuurlijk is er één absolute voorwaarde: al onze dames zijn minimaal 21 jaar oud en hebben een grote passie voor erotiek en sensationele seks. Ze zijn hier niet alleen om te werken, maar ook omdat ze ervan genieten, net zoals jij.

Geweldig bij Vienna

Als je op zoek bent naar een discrete, luxueuze sexclub voor een ultieme erotische ontspanning, staan we klaar om je te helpen. Ben je al bekend met het concept van een exclusief privéhuis? Dan zal je hoogstwaarschijnlijk merken dat we ons onderscheiden van andere zaken die soortgelijke services aanbieden.

Al meer dan 34 jaar is Salon Erotique Vienna een begrip in Amsterdam. Onze meisjes zijn niet alleen goed in verleiden, maar zorgen er ook voor dat je je volledig kunt ontspannen en genieten. Je merkt aan alles dat ze plezier hebben in hun werk.

Bij ons kun je je fantasieën delen. Onze meisjes luisteren graag naar je, delen hun ervaring en helpen je om jouw perfecte erotische ervaring te creëren. Of je nou een vaste klant of een nieuwe bent, een bezoek aan Salon Erotique Vienna vergeet je niet snel.

Bij Vienna ben je altijd welkom. Kom eens langs en ontdek zelf wat ons zo bijzonder maakt. We zien je graag!

 

sfeer en omgeving

Binnen bij Vienna

Bij Vienna staat discretie op nummer één. We zijn er voor nette en fatsoenlijke klanten die onze kwaliteit weten te waarderen. We hebben geen bar of openbare plekken, alleen privékamers. Zes kamers, elk met alles wat je nodig hebt voor een fijne tijd.

Als je binnenkomt, ontmoet je onze meisjes. Kies je er eentje uit, dan ga je samen naar een kamer. Zit jouw type er niet bij? Geen probleem, je mag altijd later terugkomen.

Als je met een meisje op een kamer bent, richt zij alle aandacht op jou. Samen genieten jullie van een massage en misschien meer, als jullie dat allebei willen. 

Laat het meisje weten hoe lang je wilt blijven. Ze vertelt je wanneer de tijd bijna op is. Wil je langer blijven? Vertel het haar dan. Na afloop betaal je bij de gastheer of gastvrouw. Dat kan contant, met pin, of creditcard, helemaal anoniem. 

Werken in de beste sexclub van Nederland?

Alles over de date

Wat je kan verwachten

Voor een weldadig samenzijn met een meisje trekken we minimaal 30 minuten uit. Hierin kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen, maar natuurlijk ook een intiem contact met het meisje hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met uw Engel bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

De ontmoeting met een van onze meisjes vindt plaats in een verzorgde, ruime, prettig verlichte kamer, die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van  airconditioning, een keurige doucheruimte, en zachte achtergrondmuziek.

Afrekenen doet u bij de gastvrouw of gastheer die de leiding draagt over Vienna. U ontmoet de leidinggevende bij binnenkomst en hij of zij draagt zorg voor een prettig, ongestoord en discreet verblijf bij Vienna.

Join the Vienna cast

Heeft u meer vragen?

Tijdens openigstijden beantwoorden wij graag al uw vragen en verzoeken per telefoon en Whatsapp.

Neem gerust contact met ons op of stuur een e-mail als u een specifieke vraag heeft.

 

EEN DATE MET ONZE ENGELEN

Geen verrassingen

Een ontmoeting met een meisje blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vind je ze nog? Bij Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde.

Een bezoek hoeft niet per se langdurig te zijn, al gaan ze een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg er wordt ook geen extra geld gevraagd op de kamer, dus geen onaangename verassingen.

Een date met een Engel van Vienna begint al vanaf €90.

Vanaf

€ 90

Werken in een erotisch atelier?

× Op zoek naar werk? App ons