Binnen bij vienna

Vienna Erotique Salon

Elke dag staan er Engelen klaar om liefhebbers van erotische ontspanning te verwennen met hun hemelse strelingen en warmte. Het gevoel van welzijn en aandacht laat nog dagen zijn werking na.

De ontmoeting met een Engel vindt plaats in een ruime, prettig verlichte kamer die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van een keurige douche, airconditioning en zachte achtergrondmuziek.

Voor een spannend samenzijn met een Engel trekken we minimaal 30 minuten uit. Hiervoor staat een all-in vergoeding van € 100,- Hiervoor kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen maar natuurlijk ook een intiem contact met uw Engel hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met uw Engel bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

Veelal vergt uw lichaam en geest meer tijd om verlost te worden van spanning en een hunkering naar een bijzondere, intieme belevenis. Zo is het mogelijk om 45 minuten bij ons te gast te zijn voor € 150,- all-in, danwel een uur voor € 200,- all-in. Sessies van een uur kunnen telkens met 30 minuten worden verlengd. 

Onze diensten

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons