De ultieme erotische beleving

Erotische Massage
Vienna Salon Erotique

Voor een weldadig samenzijn met een van onze aantrekkelijke Engelen trekken we minimaal 30 minuten uit. Hierin kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen, maar natuurlijk ook een intiem contact met een prachtig meisje hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met haar bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

Dames op zoek naar werk?

Hemelse rust

Erotische kunst tastbaar gemaakt

Veelal vergt uw lichaam en geest meer tijd om verlost te worden van spanning en een hunkering naar een spannende seksuele beleving. In dat geval raden wij een sessie van 45 minuten aan of nog iets langer, bijvoorbeeld 60 minuten voor een meer uitvoerige massage met al dan niet een intieme afronding. Sessies van een uur kunnen telkens – stilzwijgend – met 30 minuten worden verlengd.

Sfeer en omgeving

Binnen bij Sexclub Vienna

De ontmoeting met een Engel vindt plaats in een ruime, prettig verlichte kamer, die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van  airconditioning, een nette doucheruimte, zachte achtergrondmuziek en niet-alcoholische dranken. De perfecte setting voor uw erotische massage.

Afrekenen doet u bij de gastvrouw of gastheer die de leiding draagt over Vienna. U ontmoet de leidinggevende bij binnenkomst en hij of zij draagt zorg voor een prettig, ongestoord en discreet verblijf bij Vienna.

Uw komst en vertrek voltrekt zich in totale discretie, want dit vinden wij enorm belangrijk. Wij dragen er zorg voor dat u geen andere gasten ziet en zelf niet gezien wordt. Betalingen per pin zijn geheel discreet en u zult nooit de naam van ons privéhuis op een afschrift zien. Uw auto kunt u veelal voor de deur in de Rijnstraat parkeren, danwel om de hoek op de President Kennedylaan. Desgewenst kunnen wij uw auto in Yellowbrick parkeersysteem zetten en nemen wij de kosten voor onze rekening. Wederom een aspect dat bijdraagt tot absolute discretie.

Werken in een erotisch atelier?

De Engelen

Op onze website houden wij u op de hoogte welke dames wij per dag verwachten te kunnen voorstellen en wie er beschikbaar zijn op het moment van uw komst. Mocht u een dame willen reserveren voor een heerlijke erotische massage kort voor aankomst dan nodigen wij u uit om ons even te bellen en uw voorkeur aan te geven zodat wij ons best kunnen doen om de dame voor u vast te houden. Let wel, wij kunnen in zulke gevallen een dame slechts 10 minuten voor u reserveren.

Een bezoek aan onze club is altijd anoniem

Als u op zoek bent naar een erotische massage zonder gedoe dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen in onze fraaie zaak. Zien is geloven waarom wij al 3 decennia het fijnste privéhuis van Amsterdam worden genoemd.

Wij accepteren cash, pinbetalingen en alle gebruikelijke credit cards. Alle elektronische betalingen zijn geanonimiseerd voor uw comfort en veiligheid. Wij laten niets aan het toeval over.

Werken bij Vienna

Meer weten?

Wij staan je graag te woord per telefoon tijdens openingstijden zoals vermeld op de contactpagina. Neem gerust contact met ons op als je een specifieke vraag hebt of als je interesse hebt om als Engel bij ons te werken.

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons