Huisregels

Alles voor een goede prettige sfeer

Heel veel geld verdienen doe je bij VIENNA AMSTERDAM. Het drukste privehuis, massagesalon, sexclub en escortservice van Nederland. Wij bestaan al 33 jaar dus veel vaste klanten en toeristen. Je bepaald je eigen werktijden en werkt anoniem. Slaapplaats aanwezig. Als je geintresseerd bent in het werken bij ons neem dan contact op via 020 6123444/ 0653291215  of mail ons op WERKEN@CLUBVIENNA.NL 

Voor vragen over de aanwezigheid van dames kunt u contact opnemen via

020 6123444

 

Alles voor veiligheid

Veilig en correct

Vienna is een officieel geregistreerd bedrijf met een vergunning van de Gemeente Amsterdam. De gemeente houdt toezicht opdat alle regels voor deze branch worden nageleefd en voert regelmatig controles uit. Dat is gunstig omdat hiermee de werksituatie altijd veilig en correct is, en dat criminele activiteiten en -gedragingen geen plek vinden in onze zaak.

Wij hanteren duidelijke huisregels:

U zult;

– onze engelen niet verzoeken om handelingen zonder condoom uit te voeren.

– geen alcohol of (soft)drugs mee het pand innemen. Bezoekers die onder invloed zijn worden helaas niet ontvangen.

– u wordt vriendelijk verzocht niet in ons pand te roken.

– onze engelen en ons personeel respectvol behandelen en nooit of te nimmer fysiek dan wel verbaal geweld tegen hen gebruiken. Bij onwenselijk gedrag wordt direct de politie ingeschakeld.

– uw lichaam grondig reinigen voor aanvang van uw ontmoeting met een engel. Zij mag u altijd verzoeken om dit (alsnog) op de kamer te doen voordat zij zich over u ontfermt.

– geen persoonsgegevens uitwisselen met een engel ter bescherming van uw eigen en haar privacy.

– het zondermeer accepteren als een engel uzelf of een door u voorgestelde handeling weigert, zonder uitleg van reden. Zij is hiertoe te allen tijde gerechtigd en wordt hierin volledig door de gemeente Amsterdam en het bevoegd gezag ondersteund. Verzet hiertegen heeft derhalve geen zin en kan aanleiding zijn tot een toegangsverbod tot de salon.

– aanwijzingen en instructies van de leidinggevende te allen tijde opvolgen en respecteren.

– uw aankomst en vertrek discreet ondernemen opdat de (woon)omgeving rondom onze salon hier geen aanstoot aan neemt of hinder ondervindt.

– alles en iedereen binnen onze muren respectvol en vriendelijk bejegenen en de hemelse vrede binnen de salon bewaren.

Werken in een erotisch atelier?