Le Salon

Werken bij Vienna? Al 33 jaar een fantastische plek

 
 Ook werken bij de beste zaak van Nederland?

Massagesalon, privéhuis, sexclub, en escortservice 

MAIL, APP of BEL VIENNA AMSTERDAM VOOR INFO OF AFSPRAAK. 

020 6123444/ 0644633738 OF 0653291215

WERKEN@CLUBVIENNA.NL

OVERNACHTEN MOGELIJK EN GRATIS PARKEREN.

Hemelse rust

Magie tastbaar gemaakt

Vienna Salon Erotique is een oase van rust in de drukste stad van Nederland. Maar vergis u niet, achter de schermen wordt er hard gewerkt om het onze bezoekers naar hun zin te maken. Stijlvol, enthousiast, passievol en toegespitst op ieders wensen en smaak.

Een keur aan Engelen staat klaar om onze klanten gelukkig te maken en regelmatig dienen nieuwe Engelen zich aan om hun opwachting te maken. Een overzicht van onze cast is zichtbaar op de pagina Engelen. Deze verandert elke dag, dus houd deze in de gaten.

Sfeer en omgeving

Binnen bij Vienna

Het sleutelwoord in onze salon erotique is discretie. Dat kunnen we niet genoeg benadrukken. Wij laten ons niet in met jeugdige bezoekers die op zoek zijn naar een story voor hun social media, of met lieden die zich bewust buiten de samenleving hebben geplaatst. Onze gastvrijheid is alleen besteed aan beschaafd en succesvol publiek, die onze stijlvolle omgangsnormen en kwaliteitsbeheersing weet te waarderen. Hiermee onderscheidt Vienna zich, en dat blijkt al ruim 30 jaar een goede keuze voor alle betrokken partijen.

Een onderdeel van onze succesvolle formule is het ontbreken van een bar. Vienna Salon Erotique kent geen publieke ruimtes, en dat is een zeer bewuste keuze. Discretie en anonimiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom beschikken wij uitsluitend over privévertrekken. Dit zijn er zes, om precies te zijn. Elk vertrek is zo comfortabel mogelijk uitgerust met een douche, airconditioning, aangename verlichting, en zachte achtergrondmuziek. Samen is it een garantie voor de juiste setting voor een hemelse belevenis. 

Bij binnenkomst krijgt u meteen een kamer toegewezen en stellen wij de beschikbare Engelen kort aan u voor. Vervolgens kunt u aangeven u een samenzijn met één van deze prachtige dames wilt. Is er op dat moment geen Engel die aan uw wensen voldoet, dan laten wij u op een discrete manier uit en bent u van harte welkom om op een later moment terug te komen. 

 

Blijft u wel, dan neemt uw Engel een drankje naar keuze voor u mee. Vanaf dat moment heeft u haar volledige aandacht. Zij zal in de eerste plaats haar best doen om u op uw gemak te stellen. Het zal u waarschijnlijk verbazen hoe gemakkelijk dat gaat. Dit is echter geen wonder, want onze charmante en ongelofelijk aantrekkelijke vrouwen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun talenten in de verleiding. 

Bij elke sessie is er de mogelijkheid voor een erotische massage met intiem en oraal contact. Dit is onder de voorwaarde dat er gebruik gemaakt wordt van het ruim voorhanden zijnde beschermingsmateriaal. Andere handelingen en wensen beschouwen wij als extra’s, en bespreekt u direct met uw Engel. Het is haar beslissing óf en in welke mate zij hieraan tegemoet wil komen. Onze Engelen behouden te allen tijde de leiding in een privé sessie en stellen het niet op prijs om hierover in discussie te gaan. 

U kunt aan uw Engel kenbaar maken hoe lang u wenst te blijven. Zij zal u dan tijdig vertellen wanneer de sessie het eindpunt nadert. U mag altijd verlengen, mits u haar hiervan op de hoogte brengt. Dit is om misverstanden te voorkomen. Na afloop rekent u de totale verblijfsduur bij de gastheer of gastvrouw af. Dat mag zowel in cash, met pin, of creditcard. Elektronische betalingen zijn volledig geanonimiseerd, voor uw comfort en veiligheid. 

De gastheer of gastvrouw draagt er zorg voor dat u op discrete wijze onze salon kunt verlaten en voldaan uw weg kan vervolgen.

 

Werken in een erotisch atelier?

Altijd anoniem

Bij binnenkomst van onze salon erotique hoef je geen groots spektakel te verwachten. De entree is gratis, de ontvangst is hartelijk en informeel, maar bovenal: vanaf het eerste moment discreet. 

Vienna Salon Erotique is gepassioneerd over het mogelijk maken en voorzien van erotische kunstbelevingen. Hierin hebben wij een reputatie hoog te houden, en dat is een verantwoodelijkheid die wij met alle liefde op ons nemen. 

Werken bij Vienna

Meer weten?

Wij staan je graag te woord per telefoon tijdens openingstijden zoals vermeld op de contactpagina.
Neem gerust contact met ons op als je een specifieke vraag hebt of als je interesse hebt om als Engel bij ons te werken.

Werken bij Vienna salon erotique?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons