Le Salon

Erotisch avontuur
binnen handbereik

Hoe fijn is het niet om weer eens op avontuur te gaan en te genieten van echt opwindend intiem gezelschap? 

 

Ook werken bij de beste zaak van Nederland.

massagesalon, privehuis, sexclub en Escortservice 

APP, BEL VIENNA AMSTERDAM VOOR INFO OF AFSPRAAK. 

020 6123444/ 0644633738 OF 0653291215

WERKEN@CLUBVIENNA.NL

OVERNACHTEN MOGELIJK

 

Hemelse rust

Magie tastbaar gemaakt

Vienna Salon Erotique is een oase van rust in de drukste stad van Nederland. Maar vergis u niet, achter de schermen wordt er hard gewerkt om het onze bezoekers naar hun zin te maken. Stijlvol, enthousiast, passievol en toegespitst op ieders wensen en smaak.

Een keur aan engelen staat klaar om onze klanten gelukkig te maken en regelmatig dienen nieuwe engelen zich aan om hun opwachting te maken. Een overzicht van onze cast is zichtbaar op de pagina engelen en deze verandert elke dag.

Sfeer en omgeving

Binnen bij Vienna

Het sleutelwoord in onze salon erotique is discretie en we kunnen dat niet genoeg benadrukken. Wij laten ons niet in met jeudige bezoekers op zoek naar een story line voor hun social media pagina of lieden die zich bewust buiten de samenleving hebben geplaatst. Onze gastvrijheid gaat uit naar een beschaafd en succesvol publiek dat onze stijlvolle omgangsvormen en kwaliteitsbeheersing weet te waarderen. Hiermee onderscheidt Vienna zich en dat blijkt al ruim 30 jaar een goede keuze.

Een voorbeeld van onze succesvolle formule is het ontbreken van een bar. Vienna kent geen publieke ruimtes en dat is een bewuste keuze. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel en vandaar dat wij uitsluitend over privévertrekken beschikken. Zes om precies te zijn.  Elk vertrek is comfortabel uitgerust met een douche, airconditioning, aangename verlichting en zachte achtergrond muziek welke samen garant staan voor de juiste setting voor een hemelse belevenis.

Bij binnenkomst krijgt u meteen een kamer toegewezen en stellen wij de beschikbare engelen kort aan u voor. Vervolgens kunt u aangeven of u een samenzijn met een van deze prachtige dames wilt. Kan onze selectie u niet behagen dan laten wij u discreet uit en bent u een volgende keer altijd van harte welkom.

Blijft u wel, dan neemt uw engel een drankje naar keuze voor u mee en vanaf dat moment heeft u haar volledige aandacht. Allereerst zal zij haar best doen om u op uw gemak te stellen en het zal u verbazen hoe makkelijk dat gaat. Geen wonder want onze charmante en zeer aantrekkelijke jonge vrouwen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun verleidelijkingstalent. Elke sessie staat een erotische massage met intiem en oraal contact toe onder voorwaarde dat er gebruik wordt gemaakt van het ruim voorhande zijnde beschermingsmateriaal. Andere handelingen en wensen beschouwen wij als extra’s en bespreekt u direct met uw engel. Het is haar beslissing of en in welke mate zij hieraan tegemoet wil komen. Onze engelen behouden te allen tijde de leiding in een privé sessie en stellen het niet op prijs om met haar gast hierover in discussie te gaan.

U kunt aan uw engel kenbaar maken hoe lang u wenst te blijven en zij zal u tijdig vertellen wanneer uw sessie het eindpunt nadert. U mag altijd verlengen mits u haar hiervan op de hoogte brengt zodat er geen misverstanden ontstaan. Na afloop rekent u de totale verblijfsduur bij de gastheer of gastvrouw af. Dat mag in cash, met pin of creditcard. Electronische betalingen zijn volledig geanonimiseerd voor uw comfort en veiligheid.

De gastheer of gastvrouw draagt er zorg voor dat  u discreet onze salon kunt verlaten en voldaan uw weg vervolgt.

Werken in een erotisch atelier?

Altijd anoniem

Verwacht geen groot spektakel bij binnenkomst van onze salon erotique: de entree is gratis, de ontvangst is hartelijk en informeel, maar bovenal vanaf het eerste moment zeer discreet.

Vienna Salon Erotique heeft als veredelaars van de erotische kunstbeleving een reputatie op te houden en op die verantwoordelijkheid leggen wij ons elke dag weer passievol toe.

Werken bij Vienna

Meer weten?

Wij staan u graag te woord per telefoon tijdens openingstijden zoals vermeldt op de contactpagina.
Neem gerust contact met ons op als u een specifieke vraag heeft of als u interesse heeft om als engel bij ons te werken.

Werken bij Vienna salon erotique?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op