licentie

Vienna Salon Erotique
is een officieel erkend dienstverlenend bedrijf

Onze licentie

Vienna Salon Erotique is een officieel erkende inrichting gemachtigd om seksuele diensten aan te bieden in Amsterdam. De gemeente Amsterdam heeft een vergunning verleend onder nummer ASD 1079HV/B014 welke geldig is tot 2025. Regelmatig voert de gemeente Amsterdam controles uit ter naleving van de gemaakte afspraken en voorwaarden. Al ruim 30 jaar leiden wij de inspecteurs van de gemeente met gepaste trots rond in ons bedrijf en tonen wij bewijs van een correcte bedrijfsvoering conform de vergunning. Hier staat het welzijn van onze engelen voorop alsook de hygiëne en verzorging van alle ruimtes.

Waarom is dit belangrijk ? Naast erkende bedrijven kent Nederland ook illegale aanbieders van prostitutie. Handhaving hierop vergt enorm veel middelen en tijd van gemeenten en bevoegd gezag. Zonde zou je zeggen maar helaas wel noodzakelijk want in de illegaliteit komen veel uitwassen voor die simpelweg niet te tolereren zijn zoals mensenhandel, uitbuiting, geweld en afpersing om er een paar te noemen.

Diensten afnemen van illegale operators kan iets voordeliger zijn dan bij een erkend bedrijf maar houdt dus tegelijkertijd alle ontoelaatbare praktijken in stand. In dit milieu heeft de sekswerker totaal geen bescherming en is geheel aan haar lot overgelaten. De psychologische en fysieke belasting hiervan maakt mensen kapot en dat moet je niet willen. Voor geen geld. Ook niet voor een schappelijk tarief en al helemaal niet voor onveilig seksueel contact.

Heb u naaste lief, wees sociaal en kies daarom voor een erkend bedrijf.

× Op zoek naar werk? App ons