Club Vienna: Al 34 jaar no. 1

Bij Club Vienna staat discretie op nummer één. We zijn er voor nette en fatsoenlijke klanten die onze kwaliteit weten te waarderen. We hebben geen bar of openbare plekken, alleen privékamers. Zes kamers, elk met alles wat je nodig hebt voor een fijne tijd.

Als je binnenkomt, ontmoet je onze meisjes. Kies je er eentje uit, dan ga je samen met haar – indien zij zelf ook wil – naar een kamer. Zit jouw type er niet bij? Geen probleem, je mag altijd later terugkomen.

Na afloop betaal je bij de gastheer of gastvrouw. Dat kan contant, met pin, of creditcard, helemaal anoniem!

Vanaf

€ 80

EEN DATE MET ONZE dames

Geen verrassingen

Een ontmoeting met onze dames blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vind je ze nog? Bij Club Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde.

Een bezoek hoeft niet per se langdurig te zijn, al gaan onze dames een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg.

Een date met een van onze dames begint al vanaf €80.

Altijd anoniem

Bij binnenkomst van ons privéhuis hoef je geen groots spektakel te verwachten.

 De entree is gratis, de ontvangst is hartelijk en informeel, maar bovenal: vanaf het eerste moment discreet.

 Club Vienna is gepassioneerd over het mogelijk maken en voorzien van een heerlijke tijd. Hierin hebben wij een reputatie hoog te houden en dat is een verantwoordelijkheid die wij met alle liefde op ons nemen.

Zorgvuldig geselecteerd

Onze dames

In ons privehuis nemen we de selectie van onze dames heel serieus. Ze moeten meer bieden dan alleen aantrekkelijkheid. Ze moeten stijlvol, verleidelijk zijn, en iets unieks toevoegen.

We zijn streng bij het kiezen. Erotiek draait namelijk om meer dan mooie rondingen en een sexy uitstraling. Onze dames voldoen aan het complete plaatje. Ze brengen iets speciaals dat hen onderscheidt van de rest.

Bovendien willen we je een divers aanbod aanbieden. Ieder mens is namelijk anders en heeft andere voorkeuren. Ongeacht wat je zoekt, er is bij ons een dame die aansluit bij jouw wensen.

En natuurlijk is er één absolute voorwaarde: al onze dames zijn minimaal 21 jaar oud en hebben een grote passie voor erotiek en sensationele seks. Ze zijn hier niet alleen om te werken, maar ook omdat ze ervan genieten. Net zoals jij.

× Op zoek naar werk? App ons