Privehuis Amsterdam

Ons privéhuis in Amsterdam combineert al ruim 33 jaar fantastische service met discretie. Bij Vienna vind je mooie, charmante vrouwen die volledig tot je beschikking staan.

WhatsApp Image 2024-05-28 at 23.17.17-2

Bezoek jij ons privéhuis in Amsterdam?

Candy

WhatsApp Image 2024-05-28 at 23.47.49

Naomi

imola

Imola

Joy

Joy

Daisy

Onze prijzen

Het tarief is van €80 tot €115

Voor dit tarief heb je 30 minuten speeltijd met de dame!

Na 30 minuten kan je met 15 minuten verlengen.

Huisregels binnen ons Privehuis

Hieronder tref je de belangrijkste regels binnen ons pad. Alle huisregels kan je via de onderstaande knop bereiken.

  • Vraag onze dames niet om handelingen zonder condoom uit te voeren.
  • Geen alcohol of (soft)drugs meenemen naar het pand. Bezoekers die onder invloed zijn, worden niet ontvangen.
  • Niet roken in ons pand.
  • Behandel onze dames en ons personeel respectvol en gebruik nooit fysiek of verbaal geweld tegen hen. Bij ongewenst gedrag wordt direct de politie ingeschakeld.
  • Douche voor aanvang van uw ontmoeting met een dame.
  • Wissel geen persoonsgegevens uit met een dame. Dit is ter bescherming van uw beider privacy.

Dit biedt privéhuis Vienna Amsterdam jou

Variërend aanbod aan dames!

Wij hebben altijd een variërend aanbod aan dames. De dames zijn geselecteerd op uiterlijk, maar ook op charme en karakter.

100% discretie!

De voordeur van ons privéhuis staat altijd open, zodat je zelf naar binnen kunt en niet op straat hoeft te blijven staan. Wij staan voor volledige discretie en je zal binnen dan ook nooit andere bezoekers tegenkomen.

Meer dan 33 jaar ervaring!

Ons privéhuis in Amsterdam bestaat al meer dan 33 jaar. In al deze jaren stellen wij de privacy van onze gasten en de veiligheid van onze dames voorop!

Faciliteiten binnen ons privéhuis in Amsterdam

Ons privéhuis in Amsterdam beschikt over zes kamers die van alle nodige gemakken en benodigdheden voorzien zijn. Naast de onderstaande faciliteiten, zijn de kamers altijd brandschoon en tot in de puntjes verzorgd.

Over Privéhuis Vienna

Ons privéhuis in Amsterdam is er voor nette, fatsoenlijke klanten die onze service en kwaliteit waarderen. Bij ons staat discretie op nummer één. Zo hebben we enkel privékamers, geen bar of andere openbare plekken. Bij binnenkomst ontmoet je onze dames, kies je er één uit en ga je – indien zij dat zelf ook wil – naar een kamer. Zit jouw type er niet bij? Geen probleem, je mag altijd later terugkomen. 

We zijn al jarenlang een begrip in Amsterdam, Noord-Holland en ver daarbuiten en doen er alles aan om je een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Veelgestelde vragen over ons privehuis!

De entree van privéhuis Vienna bevindt zich aan de Rijnstraat 224 in Amsterdam Zuid. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren in de Rijnstraat en het privéhuis zit op loopafstand van OV-haltes aan de President Kennedylaan of de Rooseveltlaan. De entree is anoniem en uw aankomst en vertrek valt daarom niet op.

Wij verwelkomen liefhebbers elke dag van de week van ’s ochtends 10 uur tot ’s avonds 10 uur aan de Rijnstraat 224 in Amsterdam. Reserveren is niet nodig noch gewenst. 

Het is mogelijk om eisen wensen toe te geven.  De belangrijkste voorwaarde daarbij is wederzijdse toestemming. Laat deze wensen aan de gastvrouw bij binnenkomst weten.

Een bezoek aan ons privéhuis in Amsterdam verloopt soepel, discreet en gemakkelijk. Na binnenkomst in ons privéhuis zal onze gastvrouw je comfortabel maken aan onze ontvangstkamer. Meer weten over wat je kan verwachten? 

Wij accepteren contant geld, pinbetalingen en alle gangbare creditcards. Voor jouw comfort en veiligheid worden alle elektronische betalingen anoniem verwerkt.

Een kamer word na iedere klant intensief schoongemaakt volgens de richtlijnen van de GGD. Hoe we dat waarborgen? We bestaan als enige al 34 jaar en komen dus de jaarlijkse GGD controle op hygiene altijd fluitend door!

Werken bij ons privéhuis?

× Op zoek naar werk? App ons