De ultieme erotische beleving

Privéhuis
Amsterdam

Privéhuis Vienna is een gerenommeerde sexclub die borg staat voor de beste erotische ervaring in Amsterdam. Ons privéhuis behoort al bijna 30 jaar tot de beste sexclubs van Nederland. De missie van dit exclusieve privéhuis is het aanbieden van een hoogwaardige beleving van veilige sex en dat spreekt veel prachtige jonge meiden aan die op zoek zijn naar part-time seks dates. Hier vind je echte passie met het aantrekkelijkste vrouwelijk schoon van Nederland. Professionele dames die jouw wensen weten te vervullen met veel passie en raffinement. Na het sluiten van Yab Yum in 2008 het enige bordeel dat weet waar pleasure echt voor staat.

Meesters

In avontuurlijke erotiek

Privéhuis Vienna, het fijnste adres op het gebied van intieme seks en erotische massage. De sexclub die een naam hoog heeft te houden en dat doen we dan ook met veel passie en toewijding. 7 dagen in de week, van 10:00 tot 23:00 uur! Privéhuis Vienna zorgt voor een spannende avond en een serieus opwindende ervaring. In een legale, veilige en comfortabele setting geniet u van uiterst aangenaam erotisch gezelschap. Er is altijd volop keuze uit verleidelijke dames die borg staan voor high class sex in keurige privékamers. Zoekt u een spannende, sexy en enerverende date? Bij erotische club Vienna bent u gegarandeerd aan het juiste adres.

Ervaar

Erotische hoogstandjes

Elk gezond lichaam ervaart de positieve gevolgen van goede seks. Dit is geen nodeloze claim van ons maar bewijs van vele wetenschappelijke studies. Een man die zijn seksuele huishouding goed in orde heeft, presteert beter, neemt betere beslissingen en is beter gehumeurd. Wist u dat een goed en regelmatig seksueel contact een mens weerbaarder maakt tegen virussen? Een bezoek aan seksclub Vienna werkt daarom ook heel therapeutisch. 99% Van onze bezoekers verlaat met een grote glimlach het pand en zien we na korte tijd weer terug. Waarom zult u zich afvragen? Het antwoord is heel simpel: ons privéhuis heeft in 30 jaar tijd zoveel discipline en ervaring opgebouwd in het aanbieden van veilige intieme sex dat de kans op een teleurstelling nihil is. Niets is vervelender dan een scheef gelopen erotische belevenis die nog lang op het netvlies blijft dolen. Onze prachtige en beschaafde jonge dames weten donders goed hoe u verwend wilt worden en wat u triggert.

Werken in een erotisch atelier?

Gespecialiseerd in erotische fun

Neem contact op met onze gastvrouw of gastheer en laat u vrijblijvend informeren over alle services dat ons privéhuis biedt. Of kom direct langs op dé plek in Amsterdam waar heren nog echt aan hun trekken komen. Onze lieve en sexy jonge meiden heten u van harte welkom en stellen zich graag persoonlijk aan u voor om u te verleiden tot een magisch intiem moment met een totale focus op uzelf. Nou bent u een keer aan de beurt om verwend te worden!

Wanneer had jij voor het laatst een click met een mooie meid ?

Precies, te lang geleden of zelfs nooit eerder. En dat is nou net wat een bezoek aan Vienna zo spannend maakt. Het feit dat je alle aandacht krijgt van een schitterende jonge meid die jou geweldig opwindt. Jouw eigen erotische belevenis met haar staat centraal en jouw ultieme genot is haar hoogste prioriteit. Weet je zeker dat jij dit niet verdient?

Vele getalenteerde en succesvolle mannen gingen u voor en mochten wij als gast begroeten in de afgelopen 30 jaar. Velen komen wekelijks nog steeds bij ons langs als er een nieuw meisje begint of hun favoriete type binnen is. Alleen al het korte bezoekje aan onze club om de sexy meisjes die er zijn even te zien is al een indrukwekkende belevenis en het verplicht  tot niets. Besluit u om te blijven voor een half uur of een uurtje dan weet u zich verzekerd van een zalige erotische belevenis die nog dagen doorwerkt. Niet voor niets dat veel klanten een bezoek aan ons privéhuis zien als een goede investering in hun gezondheid en welzijn.

discrete locatie

Amsterdam Zuid

De entree van Sexclub Vienna bevindt zich aan de Rijnstraat 224 in Amsterdam Zuid. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren in de Rijnstraat en het privéhuis zit op loopafstand van OV-haltes aan de President Kennedylaan of de Rooseveltlaan. De entree is anoniem en uw aankomst en vertrek valt daarom niet op.

De deur is altijd open aan de straatkant en de clubleiding draagt er zorg voor dat u nooit een andere gast ziet in ons privéhuis. De manier waarop wij discretie garanderen wordt door ons stijlvolle clientele zeer gewaardeerd. Betalingen per pin zijn vanzelfsprekend geanonimiseerd voor uw comfort en veiligheid. We laten niets aan het toeval over!

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons