De ultieme erotische beleving

Privéhuis
Vienna Salon Erotique

In het centrum van Amsterdam is een oase van rust en erotiek die over de laatste 3 decennia een geweldige reputatie heeft opgebouwd bij een trouwe klantenkring van kieskeurige heren die hoge eisen stellen aan een kort intiem bezoek aan een privéhuis.  Vienna Salon Erotique heeft een reputatie opgebouwd in het professioneel en discreet faciliteren van een perfecte date in een prettige, informele omgeving en atmosfeer.

Hemelse rust

Erotische kunst tastbaar gemaakt

Ons privéhuis is net zo kieskeurig als ons clientèle en stelt alleen dames voor waar wij veel vertrouwen in hebben. Hun sexy en charmante eerste indruk is indrukwekkend en eenmaal in uw armen zult u niet snel spijt hebben van uw keuze. Wij streven naar een optimale klik en een zeer bevredigende ervaring die zich nog dagen rendeert. Hoe dan ook, we dragen er zorg voor dat u zich te allen tijde comfortabel en ontspannen voelt in onze nette en brandschone privékamers. Alle kamers beschikken over een keurige douche, airco en gratis beschermingsmiddelen voor een ongestoorde en totaal veilige intieme ontmoeting met een prachtig, sexy meisje.

Sfeer en omgeving

Binnen bij Privehuis Vienna

Een bezoek aan privéhuis Vienna Salon Erotique begint bij een discrete aankomst. Uw auto kunt u altijd voor de deur parkeren of anders op loopafstand om de hoek op de President Kennedylaan. Onze club is overigens zeer eenvoudig aan te rijden vanaf de A1, afslag 10 Rivierenbuurt. Wij houden altijd een privékamer vrij om u de aanwezige meisjes voor te stellen. Mocht u besluiten een dame te kiezen dan staat een fraai uitgeruste kamer tot uw beschikking voor de duur van uw verblijf. Kamers zijn voorzien van airconditioning voor uw comfort. Onze ontspanningskamers worden op dezelfde manier onderhouden en gereinigd als elk gerenommeerd vijf sterren hotel. Dat is een belofte die we elke dag weer nakomen aan onze gasten.

Er is ons veel aan gelegen dat bezoekers een indrukwekkende belevenis bij ons ondergaan en herboren terugstappen in de werkelijkheid van de wereld. Voor velen is het dan ook een waardevolle ontsnapping uit een voortrazend leven vol verplichtingen en weerstanden. Velen zien een bezoek aan onze salon erotique als een verademing, een erotische pauze om de geest te kietelen en het lichaam professioneel te laten ontspannen en herstellen. Wij zien er op toe dat zich dit alles in volstrekste hygiëne en rust voltrekt.

Werken in een privehuis?

Een bezoek aan onze club is altijd anoniem

Privéhuis – Vienna Salon Erotique verwelkomt liefhebbers elke dag van de week van ’s ochtends 10 uur tot ’s avonds 10 uur aan de Rijnstraat 224 in Amsterdam. Reserveren is niet nodig noch gewenst. Parkeren kan overal in de buurt en zelfs voor de onopvallende entree. Wij dragen er zorg voor dat u geen andere bezoekers tegenkomt bij binnenkomst en vertrek.

Wij accepteren cash, pinbetalingen en alle gebruikelijke credit cards. Alle elektronische betalingen zijn geanonimiseerd voor uw comfort en veiligheid. Wij laten niets aan het toeval over.

Werken bij Vienna

Meer weten?

Wij staan je graag te woord per telefoon tijdens openingstijden zoals vermeld op de contactpagina. Neem gerust contact met ons op als je een specifieke vraag hebt of als je interesse hebt om als Engel bij ons te werken.

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons