Werken als engel van Vienna? Solliciteer nu!

Zoek je naar een baan vol avontuur en afwisseling? Kom werken bij sexclub Vienna. Wij bieden je de vrijheid en zelfstandigheid om te werken wanneer je wil, terwijl je in een veilige, schone en betrouwbare omgeving werkt voor de beste seksclub van Nederland. Verdien niet alleen veel geld, maar maak ook gebruik van deze unieke mogelijkheid om je sociale vaardigheden te vergroten, je grenzen te verkennen en enorm veel nieuwe mensen te leren kennen. Lees op deze pagina wat het inhoud om een engel van Vienna te zijn, of stuur ons gerust een appje als je vragen hebt!

Wat mag je van ons verwachten?

  • een fijne, informele werkplek waar je je snel welkom en gewaardeerd voelt,
  • zekerheid dat je elke dag echt goed verdient en cash uitbetaald wordt zonder gedoe, 
  • we roosteren per dag maximaal 6 meisjes zodat iedereen goed verdient,
  • professionele en eerlijke begeleiding ook als je geen ervaring hebt,
  • altijd respectvolle behandeling door het management én onze klanten,
  • geen dwang qua werktijden en inroosteren; jij beslist zelf hoe en wat,
  • dat we reclame voor je maken voordat je komt werken en reserveringen kunnen aannemen. Zo weten je vaste klanten wanneer je er weer bent. Onze klantenkring is enorm na 30 jaar en steeds op zoek naar nieuwe dames.
  • flexibele werktijden en -dagen die je zelf bepaalt,
  • alles is goed verzorgd van onze kant met gratis materialen op de kamer,  een gezellige rustruimte met wifi, tv,  aparte rokersruimte, besloten binnentuin en een koelkast vol lekkers.

Er zijn tal van erotische clubs in Nederland en België die nieuwe dames zoeken, maar niet iedere luxueuze sexclub is even gezellig en goed georganiseerd. Om een van de fijnste clubs in Nederland te zijn moet je natuurlijk wel wat in je mars hebben en dat hebben we dan ook zeker. Na 31 jaar in Amsterdam zijn we echt wel een van de allerbekendste erotische clubs waar mannen aan denken als ze op zoek zijn naar een erotische massage en meer. De manier waarop wij onze privéontvangst geregeld hebben stelt alle bezoekers snel op hun gemak, maar ook alle nieuwe dames die hier werken. Alles draait als een goed geoliede machine. Zeg je erotische sexclub Amsterdam, dan vind je Vienna ! 

Nieuwsgierig geworden? Eén blik zegt meer dan 1000 woorden; je bent van harte welkom om eens langs te komen en de sfeer te proeven bij dé sexclub in Nederland waar je goed zit. Bel ons op 020-612 3444 of stuur een Whatsappje via de button hieronder.

Werken bij Vienna salon erotique?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons