De ultieme erotische beleving

Sexclub
Vienna Salon Erotique

De aantrekkingskracht van de stad Amsterdam is enorm en niet te temperen. Veel leuke jonge meiden worden aangetrokken door de buisende sfeer en onuitputtelijke mogelijkheden om je te vermaken. Ze staat Vienna Salon Erotique al bijna 30 jaar vooraan als het gaat om het aanbieden van de mooiste meisjes voor een intiem moment in de gezellige sfeer van onze sexclub. Niet zomaar een club, we selecteren onze zowel de gasten en mooie meisjes op leeftijd en goede manieren. Zo blijft een bezoek aan ons privéhuis altijd een bijzonder voorrecht en weet men zich verzekerd van de beste informele gastvrijheid en entourage.

Hemelse rust

Erotische kunst tastbaar gemaakt

De meisjes die wij voorstellen voldoen aan de hoogste eisen die wij stellen; ze moeten niet alleen heel charmant en sexy zijn, maar ook in staat zijn om hun gast op zijn gemak te stellen en vol aandacht en interesse het naar de zin te maken. Voor iedereen nemen we de tijd en willen we er zeker van zijn dat een bezoek aan onze seksclub absoluut de moeite waard is geweest. De fijne informele maar altijd correcte sfeer draagt er toe bij dat als je eenmaal met Vienna in contact bent geweest dat een volgend bezoek altijd van hetzelfde niveau is: prettig, professioneel en discreet.

Sfeer en omgeving

Binnen bij Privehuis Vienna

Er is altijd voldoende plaats om bij ons voor de deur of op loopafstand te parkeren in de Rijnstraat. De entree is volledig discreet en dit aspect wordt enorm door onze klanten gewaardeerd. Bij binnenkomst wordt men naar een privékamer begeleidt waar in alle rust alle beschikbare dames van dat moment worden voorgesteld. Wij doen onze uiterste best om verscheidenheid aan te bieden zodat er altijd wel iemand is waar uw oog op valt. Mocht er niemand tussen zitten die uw hart steelt, al was het maar voor een half uurtje, dan nemen wij afscheid en hopen u een andere keer weer te  mogen begroeten. Het overgrote deel van onze klantenkring komt al een decennia bij ons over de vloer en voelt zich uitermate op hun gemak.

Er is ons veel aan gelegen dat bezoekers een indrukwekkende belevenis bij ons ondergaan en herboren terugstappen in de werkelijkheid van deze wereld. Voor velen is het dan ook een waardevolle ontsnapping uit een voortrazend leven vol verplichtingen en weerstanden. Velen zien een bezoek aan onze salon erotique als een verademing, een erotische pauze om de geest te kietelen en het lichaam professioneel te laten ontspannen en herstellen. Wij zien er op toe dat zich dit alles in volstrekste hygiëne en rust voltrekt. Onze ontspanningskamers worden op dezelfde manier onderhouden en gereinigd als elk gerenomeerd vijf sterren hotel.

Werken in een erotisch atelier?

Een bezoek aan onze club is altijd anoniem

Vienna Salon Erotique verwelkomt liefhebbers elke dag van de week van ’s ochtends 11 uur tot ’s avonds 10 uur aan de Rijnstraat 224 in Amsterdam. Reserveren is niet nodig noch gewenst. Parkeren kan overal in de buurt en zelfs voor de onopvallende entree. Wij dragen er zorg voor dat u geen andere bezoekers tegenkomt bij binnenkomst en vertrek.

Wij accepteren cash, pinbetalingen en alle gebruikelijke credit cards. Alle electronische betalingen zijn geanonimiseerd voor uw comfort en veiligheid. Wij laten niets aan het toeval over.

Werken bij Vienna

Meer weten?

Wij staan u graag te woord per telefoon tijdens openingstijden zoals vermeldt op de contactpagina. Neem gerust contact met ons op als u een specifieke vraag heeft of als u interesse heeft om als engel bij ons te werken.

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons