Op zoek naar een spannende baan bij een stripclub in Amsterdam?

Ontdek je potentieel bij club Vienna

Start je avontuur in erotisch entertainment bij Club Vienna. Onze stripclub in Amsterdam, gelegen in het hart van de stad, staat bekend om zijn uitstekende sfeer, kwalitatief entertainment en een team dat als familie voelt. Onze engelen verdienen een eersteklas behandeling en een 100% veilige werkomgeving. Daar staan we dan ook volledig voor. Interesse? Word dan één van onze Engelen door te solliciteren via de onderstaande knop, mail ons óf stuur een whatsapp. Zo makkelijk kan het gaan!

Tel: 020 – 612 34 44

Waarom

Kiezen voor club Vienna

  • Een veilige haven: Wij garanderen een veilige en respectvolle werkomgeving. Jouw welzijn is onze prioriteit.
  • Geen ervaring? Geen probleem: Wij waarderen talent en inzet boven ervaring. Begin je reis in de nachtclub-wereld bij ons.
  • Flexibiliteit die bij je past: Wij waarderen de balans tussen werk en privé. Profiteer van onze flexibele roosters.
  • Aantrekkelijke verdiensten en voordelen: Jouw harde werk en toewijding verdienen een eerlijke beloning.
  • Een fijn team: wij waarderen onze engelen enorm en zorgen daarom graag voor een goede sfeer. We behandelen elkaar als familie.
 
 

Werken bij een stripclub in Amsterdam

Leuk én leerzaam!

Werken als escort bij een stripclub in Amsterdam biedt niet alleen de kans op een goed inkomen, maar is ook een boeiende en leerzame ervaring. Het stelt je in staat om meer te ontdekken over je eigen seksualiteit en voorkeuren, terwijl je leert hoe je je vaardigheden kunt inzetten voor het plezier van anderen, zonder je eigen grenzen te overschrijden. Je leert ook om te gaan met de stigma’s en vooroordelen die aan dit werk kleven, met begeleiding om je zelfvertrouwen te versterken. Dit alles gebeurt natuurlijk in jouw eigen tempo en op jouw voorwaarden. Voor meer informatie of om te beginnen aan dit avontuur, mag je altijd contact met ons opnemen.

Werken in een stripclub in Amsterdam?

Goed om te weten

Als engel bij onze stripclub in Amsterdam heb je veel controle over je werktijden, dat is natuurlijk fijn. Maar waar je minder controle over hebt is de selectie van de klanten waar je mee gaat werken. Deze klanten komen in allerlei soorten en maten. Het is jouw taak om het mooie in iedereen te ontdekken en zo je werk fijn te maken, ook als je een mindere fysieke klik voelt.

Je werkt voornamelijk zelfstandig en neemt initiatief tijdens de afspraken. De meeste klanten komen in de avond, dus het is fijn als jij dan ook beschikbaar bent. Je bepaalt zelf of je werkt en wanneer dat is, maar het is wel belangrijk dat je ook écht beschikbaar bent op de tijden die je opgeeft.

Mocht je ooit een klant willen weigeren om wat voor reden dan ook, aarzel dan niet om met ons te praten. We zoeken dan altijd naar een goede oplossing.

Werken bij Vienna

Bezoek ons gerust eens!

Wil je echt weten hoe het is om bij ons te werken? Kom dan langs voor een kijkje achter de schermen. We leiden je rond, beantwoorden al je vragen en laten je de sfeer proeven. Veel van onze nieuwe Engelen vinden het na een bezoek veel laagdrempeliger dan ze dachten. Bij ons staat jouw comfort voorop; druk zetten past niet bij onze manier van werken. Een goede samenwerking is tenslotte een tweerichtingsverkeer.

 

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons