Tarieven

Voor een hemelse belevenis

AL 31 JAAR DE BESTE ZAAK VAN NL. WIL JE OOK WERKEN BIJ DE BESTE ZAAK VAN NL. DAMES/MEISJES VA 21 JAAR OF OUDER VAN HARTE WELKOM. APP OF BEL 0653291215 OF 0206123444 OF MAIL ONS. WERKEN@CLUBVIENNA.NL OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN ZOALS OVERNACHTEN ETC.

Vienna hanteert schappelijke tarieven. Alle prijzen zijn ‘all-in’ wat wil zeggen dat het de vergoeding dekt voor de engel, de kamer, voldoende beschermingsmateriaal, alle faciliteiten voor persoonlijke hygiëne en niet-alcoholische drankjes.

Prijzen

Ons aanbod

Een ontmoeting met een engel blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vindt je ze nog? Bij Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde. Een bezoek hoeft niet persé langdurig te zijn al gaan ze een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg er wordt ook geen extra geld gevraagd op de kamer, dus geen onaangename verassingen.

Voor een hemelse belevenis rekenen we als volgt;

30

minuten massage met happy end

€ 90.-

30

minuten full service

€ 115.-

45

minuten full service

€ 170.-

60

minuten full service

€ 230.-

Beleving

Weldadig samenzijn

Voor een weldadig samenzijn met een engel trekken we minimaal 30 minuten uit. Hierin kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen maar natuurlijk ook een intiem contact met uw engel hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met uw engel bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

Veelal vergt uw lichaam en geest meer tijd om verlost te worden van spanning en een hunkering naar een spannende seksuele beleving. In dat geval raden wij een sessie van 45 minuten aan of een uur. Sessies van een uur kunnen telkens met 30 minuten worden verlengd.

De ontmoeting met een van onze engelen vindt plaats in een verzorgde, ruime, prettig verlichte kamer die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van  airconditioning, een keurige doucheruimte en zachte achtergrondmuziek.

Afrekenen doet u bij de gastvrouw of gastheer die de leiding draagt over Vienna. U ontmoet de leidinggevende bij binnenkomst en hij of zij draagt zorg voor een prettig, ongestoord en discreet verblijf bij Vienna.

Werken in een erotisch atelier?