Tarieven

Voor een hemelse belevenis

Ook werken bij de beste zaak van Nederland.

massagesalon, privehuis, sexclub en Escortservice 

APP, BEL VIENNA AMSTERDAM VOOR INFO OF AFSPRAAK. 

020 6123444/ 0644633738 OF 0653291215

WERKEN@CLUBVIENNA.NL

OVERNACHTEN MOGELIJK

Vienna hanteert schappelijke tarieven. Alle prijzen zijn ‘all-in’ wat wil zeggen dat het de vergoeding dekt voor de engel, de kamer, voldoende beschermingsmateriaal, alle faciliteiten voor persoonlijke hygiëne en niet-alcoholische drankjes.

Prijzen

Ons aanbod

Een ontmoeting met een engel blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vindt je ze nog? Bij Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde. Een bezoek hoeft niet persé langdurig te zijn al gaan ze een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg er wordt ook geen extra geld gevraagd op de kamer, dus geen onaangename verassingen.

Voor een hemelse belevenis rekenen we als volgt;

massage happy end

€ 95,-

full service

€ 115.-

Beleving

Weldadig samenzijn

Voor een weldadig samenzijn met een engel trekken we minimaal 30 minuten uit. Hierin kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen maar natuurlijk ook een intiem contact met uw engel hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met uw engel bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

De ontmoeting met een van onze engelen vindt plaats in een verzorgde, ruime, prettig verlichte kamer die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van  airconditioning, een keurige doucheruimte en zachte achtergrondmuziek.

Afrekenen doet u bij de gastvrouw of gastheer die de leiding draagt over Vienna. U ontmoet de leidinggevende bij binnenkomst en hij of zij draagt zorg voor een prettig, ongestoord en discreet verblijf bij Vienna.

Werken in een erotisch atelier?