Tarieven

Voor een hemelse belevenis

Bij VIENNA AMSTERDAM kan je veel geld verdienen. Het is namelijk het drukste privéhuis, massagesalon, sexclub, en escortservice van Nederland. Wij bestaan al 33 jaar, en hebben een brede clièntele opgebouwd van vaste klanten, evenals toeristen. Je bepaalt hier je eigen werktijden en werkt anoniem. Er is slaapplaats aanweig. Als je geïnteresseerd bent in het werken bij ons, bij Vienna Amsterdam, neem dan contact op via 020 6123444, WhatsApp naar 0653291215, of mail ons op WERKEN@CLUBVIENNA.NL

 

Voor vragen over de aanwezigheid van dames kunt u contact opnemen via

020 6123444

 

Prijzen

Ons aanbod

Een ontmoeting met een Engel blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vindt je ze nog? Bij Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde. Een bezoek hoeft niet per se langdurig te zijn, al gaan ze een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg er wordt ook geen extra geld gevraagd op de kamer, dus geen onaangename verassingen.

 

Vanaf

€ 60,-

Beleving

Weldadig samenzijn

Voor een weldadig samenzijn met een Engel trekken we minimaal 30 minuten uit. Hierin kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen, maar natuurlijk ook een intiem contact met uw Engel hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met uw Engel bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

De ontmoeting met een van onze Engelen vindt plaats in een verzorgde, ruime, prettig verlichte kamer, die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van  airconditioning, een keurige doucheruimte, en zachte achtergrondmuziek.

Afrekenen doet u bij de gastvrouw of gastheer die de leiding draagt over Vienna. U ontmoet de leidinggevende bij binnenkomst en hij of zij draagt zorg voor een prettig, ongestoord en discreet verblijf bij Vienna.

Werken in een erotisch atelier?