Onze tarieven

EEN DATE MET ONZE ENGELEN

Geen verrassingen

Een ontmoeting met een Engel blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vind je ze nog? Bij Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde.

Een bezoek hoeft niet per se langdurig te zijn, al gaan ze een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg er wordt ook geen extra geld gevraagd op de kamer, dus geen onaangename verassingen.

Een date met een Engel van Vienna begint al vanaf €90.

Vanaf

€ 90

Alles over de date

Wat je kan verwachten

Voor een weldadig samenzijn met een Engel trekken we minimaal 30 minuten uit. Hierin kunt u zich erotisch laten masseren, oraal laten bevredigen, maar natuurlijk ook een intiem contact met uw Engel hebben waarbij uw lot in haar handen ligt. Overige wensen kunt u discreet met uw Engel bespreken en zijn alleen met haar instemming mogelijk.

De ontmoeting met een van onze Engelen vindt plaats in een verzorgde, ruime, prettig verlichte kamer, die net als in een vijf sterren hotel netjes wordt verzorgd. Alle kamers zijn voorzien  van  airconditioning, een keurige doucheruimte, en zachte achtergrondmuziek.

Afrekenen doet u bij de gastvrouw of gastheer die de leiding draagt over Vienna. U ontmoet de leidinggevende bij binnenkomst en hij of zij draagt zorg voor een prettig, ongestoord en discreet verblijf bij Vienna.

Werken in een erotisch atelier?

× Op zoek naar werk? App ons