Wat u kunt verwachten

Hoe onze erotische salon werkt

Jouw Eerste Keer bij Vienna Salon Erotique

Het idee van een eerste bezoek aan een erotische salon kan voor sommigen spannend zijn. Geen zorgen, onze gastvrouw staat klaar om je op je gemak te stellen. Vienna Salon Erotique is een plek waar mannen kunnen ontspannen, verkennen en verschillende seksuele verlangens kunnen delen in een veilige, discrete en niet-oordelende omgeving.

Vertel ons dat het je eerste keer is bij Vienna Salon Erotique, en we zullen ons uiterste best doen om je op je gemak te voelen. Mocht je nog steeds een beetje verlegen zijn, dan leiden we je graag door het proces van het ontmoeten van onze charmante en getalenteerde dames. Voel je geen druk; geniet van je favoriete drankje aan de bar en zie hoe alles in zijn werk gaat. Het is niet verplicht om met een van onze dames naar een privékamer te gaan, maar weet dat de optie altijd openstaat.

Alles over de date

 Hier is wat je kunt verwachten van Vienna Salon Erotique, stap voor stap:

  1. Na binnenkomst in onze salon zal onze gastvrouw je comfortabel maken aan onze ontvangstkamer. Geniet van je drankje en de ontspannen sfeer van onze club.
  2. Heb je speciale wensen? Laat het de gastvrouw weten. Onze top-service is net zo belangrijk voor ons als onze verleidelijke dames.
  3. Terwijl je in de ontvangstkamer zit, zullen onze beschikbare dames langslopen om hallo te zeggen. Neem je tijd om ze één voor één te leren kennen. Onthoud gewoon de naam van je favoriete dame en laat de gastvrouw weten met wie je graag wilt worden voorgesteld of met wie je wat persoonlijke tijd wilt doorbrengen.
  4. Hoewel we geloven dat we altijd de perfecte match voor je wensen kunnen vinden, kan het in zeldzame gevallen voorkomen dat dit niet het geval is. Het is niet verplicht om een van de dames mee te nemen naar een privékamer. Ontspan gewoon aan de bar en heb plezier met de dames daar. Misschien moet de dame die je zoekt nog komen.de bar om haar wat beter te leren kennen. Of je kunt direct naar een van onze 6 privékamers gaan. Al onze kamers zijn uitgerust met een kingsize bed, een bad en een uitstekend muzieksysteem. Alles wat je nodig hebt voor een leuke avond is binnen handbereik. Laat onze gastvrouw weten wat je intenties zijn en hoe lang je verwacht te blijven. Betaling gebeurt voordat je de privékamer ingaat, bij de gastvrouw.
  5. Bescherming is een must, voor de veiligheid van onze dames en voor jouw veiligheid.
  6. Als de zaken nog leuker blijken te zijn dan je aanvankelijk had verwacht, is het geen probleem om je erotische verkenning te verlengen. Bespreek eventuele extra diensten en een nieuwe prijs en de betaling wordt geregeld na een kort telefoontje naar de gastvrouw. Ze moet misschien even de kamer verlaten, maar meestal kun je direct beginnen met je nieuwe erotische plannen.
  7. Na het genieten van de privacy met een van onze dames, kun je nog een drankje nemen aan de bar om na te denken over je eerdere ontmoetingen voordat je met een glimlach op je gezicht terugkeert naar je verblijf.

Onze kernwaarden

Discretie, service, ontspanning en uitmuntendheid zijn de kernwaarden van onze club. We streven ernaar om je deze waarden te laten voelen gedurende je gehele verblijf bij Vienna Salon Erotique. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze service te verbeteren en horen graag jouw ideeën. Onze dames wachten op je bezoek.

Werken in de beste sexclub van Nederland?

Vienna Salon Erotique in Amsterdam

We hebben een Herenclub gecreëerd waar mannen kunnen ontspannen, verkennen en verschillende seksuele verlangens kunnen delen op een veilige, discrete en niet-oordelende manier. Onze luxe bar is volledig gevuld met je favoriete drankjes. Of je nu gewoon een drankje wilt doen of iets verder wilt gaan, onze erotische salon biedt de omgeving waarin je kunt ontspannen.

Onze dames zullen hallo zeggen terwijl je gewoon achterover leunt aan de bar. Onze dames zijn werkelijk de mooiste van Amsterdam en hebben elk hun eigen specialiteiten waarmee ze gegarandeerd je wereld op zijn kop zetten. In deze ontspannen setting kun je de dame van je voorkeur kiezen en haar vergezellen in een van onze privékamers. Uiteraard zijn onze kamers uitgerust met een kingsize bed, een jacuzzi en een top muzieksysteem. Dit alles om ervoor te zorgen dat je de meest geweldige nacht mogelijk hebt. 

Join the Vienna cast

Heeft u meer vragen?

Tijdens openigstijden beantwoorden wij graag al uw vragen en verzoeken per telefoon en Whatsapp.

Neem gerust contact met ons op of stuur een e-mail als u een specifieke vraag heeft.

 

Onze tarieven

EEN DATE MET ONZE ENGELEN

Geen verrassingen

Een ontmoeting met een Engel blijft een bijzondere gebeurtenis. Waar vind je ze nog? Bij Vienna zijn er elke dag wel een aantal aanwezig die zich graag ontfermen over mensen op zoek naar warmte, aandacht en liefde.

Een bezoek hoeft niet per se langdurig te zijn, al gaan ze een samenzijn van enkele uren zeker niet uit de weg er wordt ook geen extra geld gevraagd op de kamer, dus geen onaangename verassingen.

Een date met een Engel van Vienna begint al vanaf €90.

Vanaf

€ 90

Werken in een erotisch atelier?

× Op zoek naar werk? App ons