Werken bij

Club Vienna: al 34 jaar no. 1

slaapplek beschikbaar

Volledig anoniem en veilig  werken in een privehuis dat al 34 jaar bestaat. Dus heel veel vaste klanten en toeristen. Wil je even komen kijken of een dagje proberen? Je bent van harte welkom!

Je kan als dame ook een eigen kamer huren bij Club Vienna en je eigen klanten  ontvangen, je mag ook van ons grote klantenbestand profiteren. Alle  verdiensten zijn 100% voor jou. Lees hieronder meer onder ‘Kamer huren’.

Binnen bij vienna

Kamer huren

Club Vienna verhuurt ook mooie & schone kamers tegen een eerlijk bedrag, aan zelfstandig werkende dames. Bij ons werk je op een veilige plek met vergunning van de gemeente Amsterdam. Ons privéhuis is gelegen op 100 meter afstand van de A2. Wij hebben voldoende parkeerplek voor de deur. Alle kamers zijn voorzien van airco, muziek, douche & bubbelbad. Ook bieden wij schone handdoeken, lakens & producten!

Voor de dames is er een warme huiskamer ingericht met WiFi, TV, lockers & keuken. Ook is er een aparte ruimte aanwezig waar je tussen de drukte door een sigaretje kan opsteken om even te ontspannen! 

Al je afspraken met je eigen klanten mogen hier plaatsvinden. Ook hebben wij bij Club Vienna heel veel vaste klanten, die op inloop binnenkomen. 

Dus… een kamer huren bij Club Vienna levert je goede verdiensten op! Die 100% voor jezelf zijn! Neem snel contact op via : +31206123444. Je mag bellen of via WhatsApp een bericht sturen. 

Overnachten mogelijk

Sfeer en omgeving

Werken in de erotiek

Wil je ook werken bij Club Vienna? Het best betaalde en drukste privéhuis van Nederland.  Al 34 jaar zitten we op dezelfde locatie, dus iedereen weet ons te vinden. Heel veel vaste klanten en toeristen. 

Iedere dag zijn wij geopend van 11 tot 22 uur. Je bepaalt je eigen werktijden Uitbetaling elke dag contant of per bank.

Wij beschikken over een luxueus  appartement waar je kunt overnachten. 

Sfeer en omgeving

Je bent je eigen baas

Bij Club Vienna staan wij in voor een fijne, huiselijke en gezellige sfeer.  Wij zullen je begeleiden waar dat nodig is, zodat je altijd in een veilige en gezellige omgeving werkt.

Ontdek zelf wat Club Vienna te bieden heeft! Wij  leiden je graag rond. 

Werken bij Vienna?

Werken in het best betaalde privéhuis van Nederland? Neem dan contact op. Bel, App of Mail.

Neem contact op

× Op zoek naar werk? App ons