Werken bij

Wil je bij ons komen werken?

Welkom bij Vienna Salon Erotique. Op deze pagina leggen we uit hoe je makkelijk geld voor een mooie vakantie of dure accessoires bij elkaar kunt verdienen en je daarnaast volledig sexueel kunt uitleven in een veilige, hygiënische werkomgeving.

Uit de vele reacties die we krijgen blijkt dat we het best betalende privéhuis van Nederland zijn. Wil je meer verdienen? Bidt niet langer, bel ons.

Binnen bij vienna

Welkom

Allereerst nemen we graag een aantal misvattingen weg. Om succesvol te zijn in de wereld van erotische dienstverlening hoef je geen Miss Holland te zijn. In tegendeel zelfs! De ervaring leert dat mannen zich het snelst en meest op hun gemak voelen bij aantrekkelijke vrouwen die een prettige, eerlijke uitstraling hebben. Dat wekt vertrouwen en breekt het ijs. Smaken verschillen dus denk niet meteen dat als je wat voller bent je geen kans maakt. Dames die zich goed verzorgd en in fraaie lingerie voorstellen worden veelal vlot gekozen en trekken vanzelf de leukste mannen aan.

En daarmee komen we op wellicht het allerbelangrijkste punt van deze pagina: plezier hebben in je werk. Het klinkt zo logisch maar hoe werkt dat nou in een privéhuis? Het antwoord hierop vergt wat leeswerk omdat we graag duidelijk zijn in hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Aan de hand van ervaringen van alle mooie, lieve en succesvolle vrouwen die bij Vienna Salon Erotique werken en in het verleden hebben gewerkt nemen we je mee in onze wereld van verleiding en erotisch plezier.

Werken in een erotisch atelier?

Sfeer en omgeving

Jij verleidt als de beste

Laten we beginnen met het omschrijven van wat het werk, in onze ogen tenminste, inhoudt. In ons bedrijf bieden we erotische ontspanning aan voor een heel speciaal publiek: klanten van Vienna zijn praktisch altijd ouder dan 30 jaar, zijn succesvol in hun werk en stellen net zoveel eisen aan de verzorging van hun lichaam en geest als aan hun lifestyle en reputatie.

Ze zijn verzorgd, beschaafd en begrijpen heel goed dat een prettig contact met onze dames de kwaliteit van hun bezoek alleen maar vergroot. Aangezien hun tijd beperkt is, verwachten ze dat alles is geregeld en klaar staat voor hun komst. Dat de kamers brandschoon zijn, dat er een grote keus aan beschermingsmateriaal gratis op de kamers aanwezig is en dat er voldoende keus is aan aantrekkelijke, goed verzorgde dames waar ze één of meerdere uren mee kunnen doorbrengen. Hoewel het kortste bezoek slechts 30 minuten is, blijft de gemiddelde bezoeker een uur of iets meer. Dat heeft weer een positieve invloed op je verdiensten omdat een groot deel van die tijd, geloof het of niet, pratend en strelend wordt doorgebracht.

De ‘seks component’ is relatief kort en dat wordt weer in de hand gewerkt doordat onze dames erop getraind zijn om gedurende de hele sessie altijd de leiding te houden. Dat zorgt ervoor dat je veilig en prettig kunt werken, maar ook dat je zelf bepaalt wat je wel en niet toestaat. Omdat we heel veel leuke mannen tot onze klantenkring mogen rekenen, geven veel meisjes aan dat ze juist graag komen werken omdat ‘die en die’ hebben afgesproken om speciaal voor hun langs te komen. Dat is natuurlijk heel prettig als je de klant al kent en weet hoe je hem om je vinger windt. Voor de klant is dat veelal de aanleiding om je ruimhartig extra te belonen met tips en spannende kadootjes als dank dat je ook daadwerkelijk bent komen opdagen op de dag dat je jezelf hebt ingeroosterd.

Omdat je zelf bepaalt wanneer je wilt werken voorkomen we dat dit werk een sleur wordt. Dat is niet leuk voor jou en ook niet voor de klant. We willen dat jij altijd je dag met een glimlach afsluit en gemotiveerd blijft om je opnieuw in te roosteren. Wij bevelen aan om hooguit 2 tot 3 keer per week jezelf in te roosteren. Wij werken met twee tijdslots om het zo makkelijk mogelijk te maken. We betalen aan het eind van je shift cash uit dus je hoeft nooit op je geld te wachten. Alle administratieve rompslomp nemen wij voor onze rekening zodat je legaal je werk kunt doen en dus ook een legale status hebt bij de Belastingdienst. Wel zo prettig als je een uitkering wilt aanvragen.

We hanteren duidelijke huisregels

Vienna is een officieel geregistreerd bedrijfs met een vergunning van de Gemeente Amsterdam. De gemeente houdt er streng toezicht op dat alle regels voor deze branch worden nageleefd en voeren regelmatig controles uit. Dat is gunstig omdat hiermee de werksituatie altijd veilig en correct is, en dat criminele activiteiten en -gedragingen geen plek vinden in onze zaak.

Onder geen enkele voorwaarde soft- en harddrugs gebruiken of verhandelen in onze salon.

Ons niet bezoeken wanneer u onder de invloed bent van alcohol dan wel verdovende middelen. Toegang zal u zonder pardon worden geweigerd. Meenemen van alcohol is niet toegestaan.

Onze engelen niet verzoeken om handelingen zonder condoom uit te voeren.

Onze engelen en ons personeel respectvol behandelen en nooit of te nimmer fysiek dan wel verbaal geweld tegen hen gebruiken. Bij onwenselijk gedrag wordt direct de politie ingeschakeld. Houdt u er alstublieft rekening mee dat voor ieders veiligheid en geruststelling onze entree en publieke ruimte is voorzien van videobewaking. De privé-ruimtes daarentegen niet.

Uw lichaam grondig reinigen voor aanvang van uw ontmoeting met een engel. Zij mag u altijd verzoeken om dit (alsnog) op de kamer te doen voordat zij zich over u ontfermt.

Geen persoonsgegevens uitwisselen met een engel ter bescherming van uw eigen en haar privacy.

Het zonder meer accepteren als een engel uzelf dan wel een door u voorgestelde handeling weigert, zonder uitleg van reden. Zij is hiertoe te allen tijde gerechtigd en wordt hierin volledig door de gemeente Amsterdam en het bevoegd gezag ondersteund. Verzet hiertegen heeft derhalve geen zin en kan aanleiding zijn tot een toegangsverbod tot de salon.

Aanwijzingen en instructies van de leidinggevende te allen tijde opvolgen en respecteren.

Uw aankomst en vertrek discreet ondernemen opdat de (woon)omgeving rondom onze salon hier geen aanstoot aan neemt danwel hinder ondervindt.

Alles en iedereen binnen onze muren respectvol en vriendelijk bejegenen en de hemelse vrede binnen de salon bewaren.

Dames

Wie werkt nog meer bij ons?

Aanwezig

Louise

22 jaar
Aanwezig

Mary

25 jaar
Aanwezig

Yasmine

23 jaar
Aanwezig

Roos

24 jaar
Aanwezig

Hannah

26 jaar
Aanwezig

Sandra

24 jaar

Sfeer en omgeving

Je bent je eigen baas

Een informele sfeer draagt bij aan een prettige werkomgeving. De bedrijfsleiding zorgt er voor dat alleen een net publiek de zaak bezoekt en dat iedereen zichzelf kan zijn. Er valt nog heel veel meer te vertellen over het werk waar zoveel meisjes door de jaren heen hun studie mee hebben gefinancieerd, hun eerste auto, luxe vakanties of hun stoute fantasiën.

De beste manier om een goed beeld te krijgen van wat wij precies bieden is om eens langs te komen en zelf te bekijken of dit een omgeving is waar jij plezier in je werk vindt. Hiervoor maken we graag tijd vrij om je rond te leiden, alles uit te leggen en op al je vragen in te gaan. Een veel gemaakte opmerking na zo’n gesprek is dat het allemaal veel toegankelijker is dan men dacht en dat men zich meteen comfortabel voelt in de sfeer die er bij ons heerst. Zien is geloven, dus als je nieuwsgierig bent bel ons dan voor een afspraak om een kop koffie te komen drinken en de zaak te zien. Je bent van harte welkom.

Je mag zelf invulling geven aan de uitvoering van elke erotische date met onze klanten. Zo bepaal je zelf welke handelingen je wel of niet prettig vindt en heb je het volste recht om een sessie af te breken als jouw regels door de klant worden geschonden. Je krijgt hierover uitgebreid uitleg en instructie door de bedrijfsleiding. Zo wordt altijd voorkomen dat je in een onveilige of onprettige situatie terecht komt. Het moge duidelijk zijn dat je het werk zelf, het erotische masseren en bevredigen van jouw klant als een spannende uitdaging ziet en waar je al je ervaring en talenten op los kunt laten, binnen een veilig kader.

Veel van onze meisjes hebben een hoge sex drive en vinden het heel opwindend om een man onvoorstelbaar op te winden met hun lichaam om hem vervolgens in alle bochten te laten wringen om hun aantrekkingskracht te bewijzen. Je mag gerust spreken van een behoorlijk stuk manipulatie en mentaal overwicht wat hierbij aan te pas komt. Een andere reden waarom veel meisjes besluiten om de erotische dienstverlening uit te proberen is simpelweg het opzoeken van de spanning om met verschillende mensen een sexuele ontmoeting te hebben om in hun eigen behoefte te voorzien.

Dat hieraan knap verdiend wordt, is dan veelal een aantrekkelijke bijkomstigheid. Zo divers kan de motivatie voor dit werk dus zijn.

Binnen de club

Het sleutelwoord in onze salon erotique is discretie en we kunnen dat niet genoeg benadrukken. Wij laten ons niet in met jeudige bezoekers op zoek naar een story line voor hun social media pagina of lieden die zich bewust buiten de samenleving hebben geplaatst. Onze gastvrijheid gaat uit naar een beschaafd en succesvol publiek dat onze stijlvolle omgangsvormen en kwaliteitsbeheersing weet te waarderen. Hiermee onderscheidt Vienna zich en dat blijkt al ruim 30 jaar een goede keuze.

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op