Werken bij

Werken in de beste zaak van NL?

Gratis slaap plek beschikbaar

Zoek je naar een baan vol avontuur en afwisseling? Kom werken bij sexclub ViennaWij bieden je de vrijheid en zelfstandigheid om te werken wanneer je wil, terwijl je in een veilige, schone en betrouwbare omgeving werkt voor de beste seksclub van Nederland. Verdien niet alleen veel geld, maar maak ook gebruik van deze unieke mogelijkheid om je sociale vaardigheden te vergroten, je grenzen te verkennen en enorm veel nieuwe mensen te leren kennen. Lees op deze pagina wat het inhoud om een engel van Vienna te zijn, of stuur ons gerust een appje als je vragen hebt!

Binnen bij vienna

Je bent welkom

Wil jij ook werken bij de beste zaak van Nederland? Bij ons vind je een massagesalon, privéhuis, sexclub en escortservice.

Je hoeft geen Miss Holland te zijn om succesvol te zijn in de wereld van erotische dienstverlening. Als je maar lekker in je vel zit en gewoon een leuke meid bent van 21 jaar of ouder. Zie jij het werken als engel van Vienna wel zitten? Dan ben je hier aan het juiste adres.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe meisjes, dus aarzel niet en neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent. We vertellen je alles over het werk en wat erbij komt kijken, zodat je zeker weet dat je de juiste beslissing maakt.

 

Gratis slaapplek beschikbaar

Sfeer en omgeving

Werken in de erotiek

Wil je werken bij Vienna, de meest exclusieve locatie van Nederland? We bieden erotische ontspanning aan een gevarieerd publiek, zowel nationaal als internationaal. Bij ons draait alles om luxe, genot en tevreden klanten. We zoeken enthousiaste dames van 21 jaar en ouder die graag deel willen uitmaken van ons team.

Bij Vienna kun je niet alleen plezier hebben in je werk, maar ook uitstekend verdienen. Met onze aantrekkelijke tarieven kun je tot wel 85 euro per half uur verdienen. Dat betekent meer geld in je zak en de vrijheid om van een luxueuze levensstijl te genieten.

Onze klanten zijn stijlvol, attent en begrijpen het belang van een geweldige interactie met onze dames. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor hun komst. Onze kamers zijn elegant en sfeervol, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie van verleidelijke en goed verzorgde dames, waar klanten een onvergetelijke tijd mee kunnen beleven.

Bij Vienna houden onze dames altijd de controle en bepalen ze hun eigen grenzen. Veiligheid en comfort staan voorop, zodat je met vertrouwen kunt werken. Veel van onze meisjes vinden het geweldig om speciaal gekozen te worden door bekende en charmante klanten. Een goede reputatie kan leiden tot royale fooien, vooral als je altijd op tijd bent en je uiterste best doet.

Je hebt flexibiliteit in je werkschema, zodat het nooit eentonig wordt. We zijn zeven dagen per week geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur, dus er is altijd wel een geschikt moment om ingeroosterd te worden. En het beste van alles is dat we je aan het einde van je shift contant uitbetalen, zodat je direct kunt genieten van je verdiensten.

Wij beschikken over een appartement waar je eventueel kunt overnachten, hier hebben wij toestemming van de gemeente. Let wel op dat dit niet om huisvesting gaat!

Veiligheid voorop

Wij hanteren duidelijke huisregels

Voor jouw veiligheid hanteren wij ALTIJD de volgende huisregels. Hier moeten onze gasten zich dan ook altijd aan houden:​

 

  • Onze Engelen niet verzoeken om handelingen zonder condoom uit te voeren.
  • Geen alcohol of (soft)drugs mee het pand innemen. Bezoekers die onder invloed zijn worden niet ontvangen.
  • Niet roken in ons pand.
  • Onze Engelen en ons personeel respectvol behandelen en nooit fysiek of verbaal geweld tegen hen gebruiken. Bij onwenselijk gedrag wordt direct de politie ingeschakeld.
  • Uw lichaam grondig reinigen voor aanvang van uw ontmoeting met een Engel. Zij mag u altijd verzoeken om dit (alsnog) op de kamer te doen voordat zij zich over u ontfermt.
  • Geen persoonsgegevens uitwisselen met een Engel. Dit is ter bescherming van uw beider privacy.
  • Het zonder meer accepteren als een Engel uzelf of een door u voorgestelde handeling weigert, zonder uitleg van reden. Zij is hiertoe te allen tijde gerechtigd en wordt hierin volledig door de gemeente Amsterdam en het bevoegd gezag ondersteund. Verzet hiertegen heeft derhalve geen zin en kan aanleiding zijn tot een toegangsverbod tot de salon.
  • Aanwijzingen en instructies van de leidinggevende te allen tijde opvolgen en respecteren.
  • Uw aankomst en vertrek discreet ondernemen, opdat de (woon)omgeving rondom onze salon hier geen aanstoot aan neemt of hinder van ondervindt.
  • Alles en iedereen binnen onze muren respectvol en vriendelijk bejegenen en de hemelse vrede binnen de salon bewaren

onze Dames...

hebben altijd de leiding en bepalen wat ze wel en niet willen doen.

Sfeer en omgeving

Je bent je eigen baas

Bij Vienna heerst een ongedwongen sfeer en bepaal je zelf je grenzen en welke handelingen je prettig vindt. Veiligheid en comfort staan voorop. Wij zullen je begeleiden waar dat nodig is, zodat je altijd in een veilige omgeving werkt.

Onze engelen genieten van de verleiding en aantrekkingskracht die ze uitoefenen op mannen. Het vraagt skill en zelfverzekerdheid, maar je zal merken dat je snel zal groeien en bloeien.

Ontdek zelf wat Vienna te bieden heeft! We leiden je graag rond, beantwoorden al je vragen en laten je zien dat onze sfeer toegankelijk en comfortabel is.

Alles klopt

Het sleutelwoord in onze salon erotique is discretie, en dat kunnen we niet genoeg benadrukken. Zo komen jongeren die op zoek zijn naar een story voor hun social media of mensen zonder fatsoen er absoluut niet in.

We zijn gastvrij, maar uitsluitend voor een beschaafd publiek die onze service en kwaliteit weet te waarderen. Dat maakt Vienna tot een van de meest succesvolle salons, zowel voor onze gasten als de engelen. Al ruim 30 jaar.

We beschikken over een vergunning hebben die telkens weer getoetst en verlengd wordt. Bij ons werk je dus legaal en dat heeft grote voordelen ten opzichte van zelf vanuit huis of een hotelkamer klanten zoeken en bedienen. Wij regelen en screenen de klanten. Zo loop je geen risico op potentiële agressie, geweld, dwang, uitbuiting, en chantage. 

Onze Engelen verdienen goed en geheel legaal, dus iedere euro kun je met een gerust hart besteden aan iets wat jij belangrijk vindt. 

Werken bij Vienna?

Voel je je aangetrokken door schoonheid, erotiek en goed gezelschap? Kun je omgaan met begeerte, aanbidding en veel cash? Misschien verdien je dan een plekje in onze cast van erotische kunstenaars.                  

Neem direct contact op

× Op zoek naar werk? App ons